Het jaar van de uil

Werden we tot een paar maanden geleden nog doodgegooid met sympathieke matroesjka’s (kleding, woonaccessoires, lay out van tijdschrift Flow), nu is de uil aan de beurt.

Ik voelde `m al een beetje aankomen toen Femke Halsema via Twitter aan haar followers moest uitleggen dat ze een uilenketting droeg. Er was een live kamerdebat op tv en schijnbaar was ik niet de enige die enigszins was afgeleid door dat enorme ding om Femke’s hals.

En toen ik gisteravond een rondje favoriete websites- en shops deed, kwam ik ze echt overal tegen. Oehoe, het wordt het jaar van de uil. Gezellig hoor.

De spaaruil...

Het uilenshirtje...

Inderdaad, het uilfotolijstje...

Het uilenvloerkleed....

De onmisbare, past ik elk interieur, uilenparaplubak...

..En natuurlijk de uilenketting. Niet van Femke, maar de H&M.

Reageer