Mad men, I love you

Ik ben verslaafd. Verslaafd aan die klootzak Don Draper, z’n kuttige ijskonijn van een ex Betty en de rest van de slempende, rokende en vreemgaande werknemers van het jaren `60 reclamebureau op Madison Avenue, New York. Mad Men dus. Afgelopen weekend keken we, niet gehinderd door kinderen, verplichtingen of mooi weer, bijna het hele vierde seizoen.

Mijn vader heeft wel eens gezegd dat ik in een verkeerde tijd ben geboren. Als ik Mad Men kijk weet ik dat hij gelijk had. De meubels, de accessoires, de kleding, de kapsels, ik wil het allemaal (nou ja, met uitzondering van de punt bh’s en het seksisme).

En ik zit nu zo in de sfeer en ben zo onder de indruk van mijn heldin Joan en haar rondingen, dat ik me gistermiddag bijna in een zwart jurkje wilde hijsen. Met hakken eronder. Voor een kinderpartijtje. Terwijl ik nog moest fietsen in de regen.

Kijk, dat is wat een topserie met je doet.

« Vorige post

Reageer