Over modellen en vieze steentjes

Modellen hebben het zwaar, zo lees ik altijd in modebladen. Ze hebben op shoots heel veel geduld nodig, leven op appels, tic tacs en water en zitten constant in vliegtuigen. Bovendien verdienen ze afgrijselijke hoeveelheden geld en moeten ze het aanleggen met woest aantrekkelijke acteurs, zangers of overdreven rijke zakenmannen.

Zo’n aaneenschakeling van jetlags, daar word je een beetje raar van in je hoofd. Dat bewees Naomi Campbell ook afgelopen donderdag. Met frisse tegenzin moest ze onder ede verklaren of ze nou wel of niet een bloeddiamant had ontvangen van ex-president Charles Taylor van Liberia.

Nou, vertelde ze (onder ede dus, mind you), het zat dus zo:

• Ze logeerde bij Nelson Mandela, na een diner waar ook Taylor was;
• `s Nachts werd er op haar kamerdeur geklopt;
• Ze deed open (ook zoiets);
• Er stonden 2 vreemde mannen die haar een cadeautje gaven;
• Pas de volgende ochtend opende ze het en bleken er een paar ‘vieze stenen’ in te zitten;
• Zij zocht niet uit van wie de diamanten waren, want: ”Ik krijg de hele tijd cadeaus. Het is heel normaal voor mij dat ik cadeaus krijg.”

Wow. En dat is nog maar één dag in het leven van Naomi. Pittig hoor.

Volgende post »

Een reactieReageer →

  1. Supertof, je reactie! Gelukkig was jij ook niet de enige, ik kreeg van meerdere te horen dat het wel begrijpelijk was dat ik niet meer mee wou doen. Hoop dat je door bent naar de shortlist, en alleen maar goed dat jij tenminste wel ballen hebt om door te gaan ;)

Reageer